Про презентацію проектів і програм Представництва Європейського Союзу в Україні

13 березня 2018 р. на базі КУ «Харківська обласна Мала академія  наук Харківської обласної ради» відбулася зустріч із делегацією Представництва Європейського Союзу в Україні. У заході взяли участь представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та Харківської обласної студентської ради.

Під час зустрічі учасники мали змогу ознайомитися із пріоритетними напрямами  допомоги, що сьогодні  Європейський Союз надає Україні, а також  актуальними  інформаційними, освітніми та культурними проектами, серед них Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, Culture Bridges тощо.

Захід відбувся у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», мета якої пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

У рамках візиту 13-15 березня також відбудеться низка інформаційних заходів у мм. Харків та Первомайський, а саме: тематичний брейн-ринг для молоді, семінар для представників місцевого бізнесу «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?», тренінг для громадських організацій «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?».