Відбулись урочистості з нагоди відкриття додаткової групи в Пономаренківському дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) Роганської селищної ради Харківського району Харківської області

6 серпня 2018 року в с. Хроли  відбулись урочистості з нагоди відкриття додаткової групи в Пономаренківському дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) Роганської селищної ради Харківського району Харківської області в рамках реалізації регіонального плану створення додаткових місць для дітей дошкільного віку в 2018 році на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2017 р. № 871-р  «Про затвердження плану дій на 2017 – 2019 роки поетапного створення додаткових місць у закладах освіти для дітей дошкільного віку».

У святкуванні взяли участь Роганський селищний голова Шевченко Ф.С., перший заступник Роганського селищного голови Топчий А.Г., заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Роганської селищної ради Фатєєва О.О., батьки та вихованці.

Ремонт приміщення вікової групи, встановлення енергозберігаючих вікон, придбання меблів, обладнання та м’якого інвентарю здійснено за кошти місцевого бюджету виконавчого комітету Роганської селищної ради Харківського району Харківської області.