Відкриття навчально-практичного центруна на базі ДНЗ «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області»

22 жовтня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області» відбулося урочисте відкриття навчально-практичного центру з професій «Слюсар-ремонтник. Слюсар механоскладальних робіт. Слюсар-інструментальник. Слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

Головною метою діяльності навчально-практичного центру є впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання, інструментів і матеріалів, здійснення шляхом співробітництва і взаємодії постійного зв’язку між підприємствами та іншими закладами професійної (професійно-технічної) освіти, стажування майстрів виробничого навчання і викладачів професійно-теоретичної підготовки.