Засідання постійно діючого консультативно-дорадчого органу – Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області

31 жовтня 2019 року відбулося засідання постійно діючого консультативно-дорадчого органу – Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області (далі – Рада).

У ході роботи члени Ради ознайомлені із створенням умов для забезпечення якісної доступної дошкільної освіти в Харківській області; перебігом упровадження освітньої програми «Впевнений старт» у закладах дошкільної освіти регіону; досвідом роботи Куп`янського дошкільного навчального закладу (центр розвитку дитини) «Іскорка» Куп`янської міської ради Харківської області.

Відбулося обговорення актуальних питань в рамках круглого столу «Виклики сьогодення» щодо пріоритетних векторів розвитку дошкільної освіти в Україні; створення сучасного освітнього простору в закладах дошкільної освіти, впровадження  інклюзивної освіти для дітей дошкільного віку.

Надано інформацію про участь делегацій Харківської області у заходах з відзначення Всеукраїнського дня дошкілля в м. Київ 27.09.2019 та у Всеукраїнському науково-практичному семінарі для тренерів – представників проекту «Впевнений старт», який проходив у м. Київ 25.10.2019.