Участь закладів професійної (професійно-технічної) освіти у конкурсі «Битва титанів –2020»

24 січня 2020 року на базі Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торгово-економічного університету відбувся кулінарний конкурс «Битва титанів2020» (далі – Конкурс). Основною метою заходу було підвищення професійної майстерності, обмін досвідом, популяризація творчого потенціалу фахівців, студентів та здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, вдосконалення традиційних та розробка нових технологій приготування кулінарних страв тощо.

У Конкурсі брали участь учнізакладів професійної (професійно-технічної) освіти, а саме:Державного навчального закладу «Куп’янський регіональний центр професійної освіти»,Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області», Державного навчального закладу «Слобожанський регіональний центр професійної освіти».

За результатами Конкурсу учні ДНЗ «Слобожанський регіональний центр професійної освіти» посіли два I місця та три II місця, а саме:

  • Кондратенко Діана (номінація «Цукрові квіти») –І місце;
  • Кохан Анастасія (номінація «Пряничні вироби») – І місце;
  • Калантиренко Віта (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце;
  • Лебединець Владислав (номінація «Цукрові квіти») – ІІ місце;
  • Карацюба Ірина (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце.

Добровольський Максим, учень ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області», посів
І місце у номінації «Паста».

Майстри виробничого навчання вищеназваних закладів професійної (професійно-технічної) освіти взяли участь у майстер-класах: «Страва з м’яса», «Страва з м’яса птиці», «Вегетаріанська страва», «Паста», «Ресторанний десерт», які проводили:почесний член Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів WACS від Словенії, кухар світового рівня Ізток Легат та Драгіцина Луків, яка є автором багатьох оригінальних кондитерських шедеврів, чемпіонкою гастрономічних Олімпійських ігор.

За результатами участі у даному заході учні та майстри виробничого навчаннязакладів професійної (професійно-технічної) освіти отримали дипломи та сертифікати міжнародного рівня.