Обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професій монтажно-будівельного профілю ЗП(ПТ)О Харківської області

05 лютого 2020 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище будівництва» відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників професій монтажно-будівельного профілю закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області на тему:«Впровадження сучасних будівельних матеріалів і технологій в освітній процес ЗП(ПТ)О – необхідна складова формування конкурентоспроможного робітника будівельної галузі».

У ході семінарського модуля учасниками були заслухані виступи-презентації:

  • Формування професійних компетентностей у здобувачів професійної (професійно-технічної) освітина урокахпрофесійно-теоретичної підготовки;
  • Формування ключових та професійнихкомпетентностей у здобувачів професійної (професійно-технічної) освітина урокахпрофесійно-практичної підготовки.

У ході практичного модуля відбувся майстер-клас на тему: «Сучасні будівельні технології та їх застосування в практичній діяльності професійно здатним робітником».

Усі присутні педагогічні працівники дізнались про сучасні матеріали для підготовки основи, облицювання, вирівнювання та влаштування підлоги; ознайомились із мінеральними та дисперсійними декоративними штукатурками та способами формування фактур.

Учасники майстер-класу успішно пройшли спеціальний курс: «Техніка та технологія використання будівельних матеріалів ТМ POLIMINу сучасному будівництві» за компетенцією: «Застосування в будівництві сухих будівельних сумішей компанії «Фомальтгаут-Полімін»»,та отримали сертифікати і подарунки.