Про проведення методичної роботи з працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти

У період з 07 по 14 травня 2020 року з працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти проведено:

– обласний вебінар для викладачів історії та предмета «Громадянська освіта» за темою«Дистанційне навчання: особливості організації дистанційного навчання в ЗП(ПТ)О Харківської області». У ході вебінару проаналізовано стан організації дистанційного навчання з історії та предмета «Громадянська освіта», розглянуто існуючі проблеми та шляхи їх подолання, розроблено рекомендації щодо вдосконалення процесу дистанційного навчання;

          – онлайн майстер-клас на платформі Zoom для педагогічних працівників  професій зварювального профілю, автомобільного транспорту та голів методичних комісій, що організовують інноваційну діяльність на тему: «Практичні аспекти дистанційного навчання кваліфікованих робітників». У роботі взяли участь 100 педагогічних працівників ЗП(ПТ)О             м. Харкова та Харківської області.

вебінар на платформі Zoom для викладачів професій монтажно-будівельного профілю на тему«Формування професійних компетентностей на уроках професійно-теоретичної підготовки». У роботі взяли участь 38 педагогічних працівників ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області. Під час вебінару обговорені питання формування професійних компетентностей здобувачів освіти на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки за основними критеріями компетентного робітника будівельної галузі.