XVІI Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини «Docudays UA

Студенти та викладачі вишів Харківщини долучилися до перегляду програми XVІI Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA»

25 листопада 2020  р. Харківська обласна студентська рада на запрошення Харківського університетського консорціуму долучилася до  відкриття XVІI Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA» в Харківській області, що триватиме до 15 грудня 2020 р. «Docudays UA-2020» проходить під гаслом «Teen Spirit», його основна тема – дорослішання не лише в особистому плані, а й у контексті політики держави. Під час відкриття було представлено фільм «За кордоном» (режисерка – Сон А Юн; Бельгія, Франція), приурочений до Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок. Після перегляду фільму представники закладів вищої  освіти разом із експертами взяли участь у дискусії стосовно проблеми, що була висвітлена у кінематографічній роботі.

У межах Фестивалю можна буде переглянути 16 фільмів вітчизняних та закордонних режисерів, а також відвідати правопросвітницькі та правозахисні заходи, дискусії як у офлайні, так і в онлайні.