Засідання обласної ради директорів закладів позашкільної освіти

Відповідно до плану роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації на 2021 рік 18 березня 2021 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулося засідання обласної ради директорів закладів позашкільної освіти.

Під час роботи засідання обласної ради директорів закладів позашкільної освіти актуалізовано проблему забезпечення духовного зростання дітей та молоді в закладах позашкільної освіти. Висвітлено новітні підходи до формування та розвитку духовних цінностей особистості вихованця закладу позашкільної освіти. Обговорено зміст і засоби національно-патріотичного виховання учнівської молоді засобами туристсько-краєзнавчої та еколого-натуралістичної роботи в освітньому процесі закладів позашкільної освіти та особливості організації дистанційного навчання в закладах позашкільної освіти.

Також час роботи засідання проведено перевибори голови обласної ради директорів закладів позашкільної освіти (одноголосно обрано Однокозову Тетяну Іванівну, директора Дергачівського будинку дитячої та юнацької творчості Дергачівської міської ради Харківської області).

У заході взяли участь 14 осіб.

25.09.2020 Оновлення змісту

виступ Підберезкіна рада директорів пзо