Інтегрований вебінар для викладачів предметів «Захист України» та «Фізична культура» закладів професійної (професійно-технічної) освіти

18.03.2021 відбувся інтегрований вебінар для викладачів предметів «Захист України» та «Фізична культура» на тему: «Формування вмінь та навичок військової, фізичної підготовки як необхідний чинник військово-патріотичного виховання молоді та можливості використання їх для захисту Вітчизни».

Під час роботи вебінару були розглянуті питання щодо методики організації та проведення практичних занять прикладної фізичної підготовки з тем «Основи самозахисту», «Біг по пересічній місцевості. Подолання перешкод», «Комплексні вправи».

Педагоги активно ділилися досвідом щодо проведення внутрішньоліцейних спортивних змагань, проведення роботи з військово-патріотичного виховання, зокрема, при проведенні військово-спортивних, спортивно-туристичних, туристично-краєзнавчих та інших заходів.

Окремим пунктом на вебінар було винесено питання про організацію та проведення обласних спортивних змагань в умовах пандемії.