VI Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді за темою «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття» в онлайн-форматі

25 березня 2021 року юні краєзнавці Харківщини взяли участь у VI Всеукраїнській історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді за темою «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття» в онлайн-форматі.     Організаторами заходу є Український державний центр національно-патріотичного виховання Міністерства науки і освіти України, Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради у партнерстві з Черкаським національним університетом імені Б. Хмельницького та Черкаською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України.

Харківщину на Всеукраїнській конференції представляли:

  • Ландик Мирослава, учениця 7 класу Комунального закладу «Ульянівський ліцей» Богодухівської міської ради Харківської області з дослідженням «Поет – дисидент Борис Чичибабін».
  • Токар Вікторія, Черкасова Вікторія, вихованці КЗ «Дворічанський центр дитячої та юнацької творчості» Дворічанської селищної ради Куп’янського району Харківської області з дослідженням «Син України – Громадянин світу (І.І.Мечніков)».

Усі учасники Всеукраїнського заходу будуть нагороджені грамотами та збірками тез.