Участь у тренінгах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point)

У березні 2021 року в м. Києві було проведено перший модуль тренінгів 16-денної програми з підготовки тренерів щодо основ впровадження безпечного харчування в закладах освіти НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point).

Основною метою тренінгів є розвиток надійної системи контролю харчових продуктів у закладах освіти через інтеграцію принципів НАССР.

Навчання було організовано та проведено Всеукраїнською громадською організацією «ПОРУЧ» у партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

У тренінгах від системи професійної (професійно-технічної) освіти Харківщини брала участь Борисенко Оксана, майстер виробничого навчання Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище будівництва».

За програмою навчання першого модуля учасники тренінгу розглянули:

  • нормативну базу НАССР;
  • впровадження стандартів НАССР;
  • санітарний регламент та вимоги до інфраструктури;
  • вимоги до безпеки продуктів і сировини;
  • основи тренерської майстерності.

Після виконання домашнього завдання навчання продовжиться.