Відбулися обласні етапи ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та XХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

18 грудня 2021 року в дистаційному режимі відбулися обласні етапи ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та XХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (далі- Конкурси), в яких взяли участь 279 студентів та курсантів закладів вищої та фахової передвищої освіти.

Роботу журі було організовано на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради та ВСП «Харківський комп`ютерно-технологічний фаховий коледж Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Під час урочистого відкриття обласних етапів Конкурсів учасників привітали представники Департаменту науки і освіти обласної державної адміністрації та голови журі.

Конкурсанти протягом 3-х годин виконували мовно-літературні завдання за певними рівнями. Журі складено протоколи та визначено переможців та призерів обласних етапів Конкурсів.

Переможці обласних етапів візьмуть участь у фінальних етапах Конкурсів, що відбудуться у лютому 2021 року.

Протоколи результатів обласних етапів Конкурсів додаються.

Вітаємо переможців обласних етапів ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та XХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Протоколи:

ЗФПО Конкурс Т. Шевченка Негуманітарні спеціальності

ЗФПО Конкурс Т. Шевченка Гуманітарні спеціальності

ЗФПО Конкурс П.Яцика Протокол журі

ЗВО Конкурс Т. Шевченка Негуманітарні спеціальності

ЗВО Конкурс Т. Шевченка Курсанти

ЗВО Конкурс Т. Шевченка Гуманітарні спеціальності

ЗВО Конкурс П.Яцика