Завершився конкурс «Сковорода крокує Україною»

Завершився конкурс «Сковорода крокує Україною» (далі – Конкурс), який проводився Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради спільно з Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

У Конкурсі взяли участь понад 100 учнів із закладів загальної середньої та позашкільної освіти Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Харківської, Хмельницької та Черкаської областей.

Учасникам Конкурсу пропонувалося ознайомитися зі світлинами пам’ятників Григорію Сковороді та інформаційними блоками, у яких наведено відомості щодо авторів пам’ятників та про життя і творчість великого філософа в місцях знаходження пам’ятників.

Світлини та інформаційні блоки позначалися номерами. «Змагальна» частина Конкурсу полягала у заповненні таблиці, де номери інформаційних блоків мали відповідати тим номерам світлин, на яких співпадає інформація про пам’ятник та його зображення.

Переможці Конкурсу нагороджені дипломами, які розміщені на сайті Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради у розділі «Новини».

Вітаємо переможців Конкурсу!