Підведені підсумки Конкурсу інформаційних електронних постерів з протидії торгівлі людьми серед студентів і курсантів закладів вищої освіти.

      28 квітня 2023 р. під час проведення засідання «круглого столу» «Вплив війни в Україні на проблему торгівлі людьми» відбулося урочисте  нагородження лауреатів Конкурсу інформаційних електронних постерів з протидії торгівлі людьми серед студентів і курсантів закладів вищої освіти, що проводився у квітні Департаментом у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської  міської ради спільно з Департаментом науки і освіти  Харківської обласної військової адміністрації та був спрямований на  привернення уваги до цієї проблематики та її актуальності в умовах війни, в першу чергу, учнівської і студентської молоді.

        У Конкурсі взяли участь студенти і курсанти 11 провідних закладів вищої освіти, якими  було представлено понад 100 творчих робіт, майже 200 робіт на Конкурс представили учні загальноосвітніх закладів м. Харкова. 13 студентів і курсантів стали лауреатами Конкурсу та отримали дипломи і подарунки від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Автори окремих робіт отримали особливі відзнаки від громадських організацій, з якими налагоджено  постійну плідну співпрацю. Курбін П. (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця),  Вожжова Є. (КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради) та     Іванова А. (Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди) стали володарями дипломів і грошових сертифікатів від Коаліції «Харківщина-1325». Подяками за креативність і творчий підхід у висвітленні теми та брендірованими подарунками від ГО «Ла Страда – Україна» були відмічені роботи  Корпан П. та Лукянової Є. – студенток Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця. Зважаючи на активність і креативність, проявлені  учнівською та студентською молоддю організатори  планують  і в подальшому  проводити такі конкурси на соціально значущі теми.