Відкрито виставку творчих робіт учнів Комунального закладу «Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”» Харківської обласної ради «Харків незламний! Харків квітучий!» і галерею портретів «Герої сьогодення»

6 травня 2023 року відкрито виставку творчих робіт учнів Комунального закладу «Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”» Харківської обласної ради «Харків незламний! Харків квітучий!» і галерею портретів «Герої сьогодення» в Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62). Сьогодні кожний робить свій внесок в спільну перемогу України. Мистецтво завжди було зброєю, особливо під час війни. Тому пензлем, фарбами та словом озброїлись учні та митці ліцею, щоб не тільки зберегти, але й поширити українську культуру. Відкриття виставки пройшло і урочисто, і тепло. Зі словами привітання та побажаннями перемоги і незламності звернувся директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації Олексій Литвинов та передав авторам робіт подарунки.

Роботи створено із використанням різних художніх стилів та технік під керівництвом директорки ліцею Світлани Волчкової, викладачів Тамари Вакуленко та  Олександра Вакуленка. Діти працювали у сучасних реаліях воєнного стану за тисячі кілометрів один від одного, але пензлем і душею близько до рідної домівки. Частина робіт, анімовані у 3D, оживають за допомогою додатка доповненої реальності для мистецтва Artivive.
До вітального слова доєдналися Тетяна Коробко – депутат Харківської обласної ради, Галина Сіроштан – директор ТОВ «Харківський обласний центр заготівлі та переробки плазми «ХАРКІВ-ПЛАЗМА», Людмила та Леонід Рубаненки – заслужені економісти України, почесні члени Національної спілки художників України, співзасновники Корпорації «Консалтингова група «Рубаненко і партнери», співзасновники ГО  клубного типу «Гостинна на Дворянській», Ірина Фещенко – представниця Благодійної організації «Благодійний фонд «Спілка волонтерів Харкова»».
Дітям вручено подяки та подарунки.
Запрошуємо відвідати виставки творчих робіт учнів з 6 травня по 18 червня.