Про проведення круглих столів «Сучасний заклад дошкільної освіти: лідерство. Діджиталізація. Майбутній капітал».

Повідомляємо про серію круглих столів «Сучасний заклад дошкільної освіти: лідерство. Діджиталізація. Майбутній капітал» у період з 04-18 липня 2023 року для керівників закладів дошкільної освіти (лист Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» від 26.06.2023 №  21/08-1085).

Мета заходів полягає в інформуванні про виконання завдань піклування і розвитку дітей раннього та дошкільного віку, передбачених програмою освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування» (Education & Care). рекомендованої до впровадження Міністерством освіти і науки України (наказ № 1121 від 23.10.2021), на виконання якої розроблено освітню програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти «Освіта та піклування» (Education & Care) з урахуванням соціокультурних та політико-економічних умов розвитку України, європейського вектору модернізації освіти держави, напрямів її реформування, новітніх наукових розробок і кращих практик у галузі дошкільної освіти, андрагогіки на основі чинного законодавства.

Ознайомитися з програмою освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування» (Education & Care) можна за покликанням: https://mon.gov.ua/storage/app/media/doshkilna/programi/2022/09/02/Prohrama. osv.ditey.rannoho.ta.doshkil.viku-OSV.I.PIKLUVANNYA.02.09.2022.pdf

Зареєструватись на захід керівники закладів дошкільної освіти можуть за покликанням: https://forms.gle/MsAn7y3bphrmXQat7, обравши конкретний день та час для зустрічі.

Методист центру громадянського виховання Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» Капустіна Наталія Олександрівна визначена відповідальною особою з питань організації заходів для закладів дошкільної освіти Харківської області, контактний номер телефону 095 138 97 56.

1_Лист_Департаменти_керівники_захід_3