Відбулися змагання Чемпіонату України серед юнаків з велосипедного туризму

З 04 по 09 вересня 2023 року у Львівській області (поблизу м. Сколе) відбулися змагання Чемпіонату України серед юнаків з велосипедного туризму.
У заході взяли участь дві команди від Харківської області, укомплектовані юними спортсменами із с.м.т. Золочів (тренер: Садовий В.А.), с. Кобзівка Красноградського району (тренер: Мирончук А.І.), м. Мерефа (тренер: Ободовський П.А.) та с.м.т. Нова Водолага (тренер: Тиндик С.М.).

Змагання проводилися три дні, два з яких учасники заходу долали комплексну дистанцію, що складалася з дистанції фігурного водіння велосипеда, тріалу та кросу. Третього дня проходили командні змагання на трасі смуги перешкод. Успішно виступила команда Харківщини на комплексній дистанції посівши перше загальнокомандне місце. Мирончук Дмитро з с. Кобзівка на комплексі в особистому заліку виборов друге місце, а Бєсєда Дар’я із с.м.т. Золочів – третє.

Призерами на дистанції фігурного водіння велосипеда також стали Лебединська Марина та Косінов Дмитро з с. Кобзівка. На жаль, в заключний день змагань, на дистанції смуги перешкод наші спортсмени з першої команди допустили кілька помилок у водінні на кам’янистій дорозі, що відкинуло їх на четверте місце. Але в загальному заліку змагань перша команда Харківщини посіла третє місце.

Переможці особистих та командних змагань нагороджені медалями, грамотами, кубками.

Вітаємо  переможців!