Завершився прийом робіт на перший (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях»

Завершився прийом робіт на перший (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд).

Юні краєзнавці Харківщини активно долучилися до участі у зазначеному заході. У своїх роботах памолодь розповіла про свій погляд на російсько-українську війну, боротьбу українців за свободу і право жити в незалежній Україні.

Для участі у конкурсі до Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради було подано 422 роботи (що майже в два рази більше, ніж минулого року) від закладів загальної середньої та позашкільної освіти Богодухівського, Ізюмського, Лозівського, Харківського, Чугуївського районів, багатьох територіальних громад області: Мереф’янської, Дергачівської, Барвінківської, Красноградської, Сахновщинської, Валківської, Первомайської, Зачепилівської та інших, а також Холодногірського, Салтівського, Київського, Слобідського районів міста Харкова.

Відповідно до вікових груп: 126 учасників віком 6 – 10 років, 196 учасників  віком 11 – 14 років, 110 учасників віком 15 – 17 років.

Переможці обласного етапу конкурсу будуть нагороджені грамотами Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.

Для участі у всеукраїнському етапі конкурсу до міста Києва будуть направлені по три кращі роботи від кожної вікової групи.