Відбувся благодійний ярмарок «Доброта врятує світ»

06 грудня 2023 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно до свята Святого Миколая та до Дня Збройних Сил України відбувся благодійний ярмарок «Доброта врятує світ», в якому взяли участь представники творчих колективів обласного Палацу.

До ярмарку ретельно готувалися: діти, сумісно з їх батьками та педагогами, власноруч готували різноманітні смаколики, традиційні «миколайчики», чудові прикраси, м’які іграшки, малюнки. Юні екологи представили новорічні композиції з сухоцвітів та вирощені кімнатні рослини, які з задоволенням продавали гостям, збираючи кошти на підтримку Збройних Сил України.

Ярмарок відбувся в безпечному Артпросторі Палацу, де вирувала атмосфера добра та чарівної казки. Святий Миколай нагадав вихованцям Палацу, що такий захід є доброю традицією закладу позашкільної освіти та побажав учасникам заходу чудових мирних свят про необхідність підтримувати один одного та особливо захисників та захисниць України.

Під час проведення заходу діти мали змогу не лише придбати смаколики та поробки, а й насолодитися творчістю талановитих колективів Палацу.

За рішенням Дитячої ради Палацу зібрані кошти під час проведення благодійного ярмарку «Доброта врятує світ» підуть на підтримку Збройних Сил України.