Обласні етапи ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед закладів вищої та фахової передвищої освіти

19 січня 2024 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбувся обласний етап ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед закладів вищої освіти в якому взяли участь 20 конкурсантів.

Протокол конкурсу додається:

Результати_Конкурсу_Яцика_обласний_етап,_2024

22 січня 2024 року на базі Комунального закладу “Харківська гуманітарно-педагогічна академія” ХОР відбувся обласний етап ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти Харківської області. Наш заклад разом із Департаментом науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації виступили співорганізаторами конкурсу й дали можливість 33 здобувачам і здобувачкам освіти Харківщини продемонструвати знання з української мови.

Протокол результатів конкурсу:

Протокол_результатів_обласного_етапу_XXIV_Міжнародного_конкурсу

З огляду на воєнний стан в Україні обласні етапи конкурсу проводилися в дистанційному форматі (у відеоконференції ZOOM). Конкурсні завдання дистанційно виконували студенти Харківщини, які перебувають сьогодні як у своїх домівках, так і в інших областях України та за її межами.

Вітаємо переможців!