Активна робота з національно-патріотичного виховання учнівської молоді засобами туризму і краєзнавства.

Комунальний заклад «Харківська обласна станція юних туристів» продовжує організовувати активну роботу з національно-патріотичного виховання учнівської молоді засобами туризму і краєзнавства.

23 листопада 2023 року в режимі онлайн відбулася підсумкова конференція обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої Акції учнівської молоді «Україна пам’ятає і СВІТ не забуде», присвячена 90-річчю Голодомору. Незважаючи на те, що конференція відбулася в листопаді 2023 року, юні краєзнавці Харківщини продовжують роботу з теми Голодомору. Так, у січні 2024 року кращі науково-дослідницькі роботи учасників конференції були надруковані окремою збіркою «Україна пам’ятає і СВІТ не забуде». Матеріали акції та збірки з кращими науково-дослідницькими роботами передані до бібліотечного фонду Національного музею Голодомору-Геноциду.

За проведену роботу Комунальний заклад «Харківська обласна станція юних туристів» отримав від Національного музею Голодомору-Геноциду лист-подяку. Електронні документи обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Україна пам’ятає і СВІТ не забуде» будуть включені до музейного зібрання та поповнять науково-допоміжний фонд.

Працюємо заради Перемоги!