Відбулася обласна онлайн-виставка дитячих творчих робіт «Мій біль – Афганістан» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З метою формування у дітей та молоді громадянської позиції, ознайомлення з історичними фактами та подіями під час війни на території Республіки Афганістан, виховання поваги та милосердя, вшанування громадян України – учасників бойових дій на території інших держав, з 14 по 15 лютого 2024 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбулася обласна онлайн-виставка дитячих творчих робіт «Мій біль – Афганістан» до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У заході брали участь 580 учнів та вихованців із 98 закладів освіти Красноградського, Лозівського, Чугуївського, Ізюмського, Куп’янського, Харківського, Богодухівського районів Харківської області.

Учасники надіслали 567 малюнків, в яких виразили свою повагу до українських воїнів-миротворців – учасників бойових дій на території інших держав.