Проєкт «Освітні посиденьки»

Благодійний фонд «Схід SOS» на базі простору Затишно Спейс в м. Харків реалізує проєкт «Освітні посиденьки», спрямований на розвиток та підтримку активної освітянської спільноти задля посилення розвитку громади шляхом професійного та особистісного розвитку вчителів закладів загальної середньої освіти.

Проєкт включає в себе 2 напрями:

  • освітній діджитал-компонент та майстер-класи, основані на актуальних запитах учителів, таких як розвиток їх цифрових компетентностей в умовах дистанційного навчання й використання сучасних додатків та програм, практик та методик для роботи з учнями, а також залучення педагогів до професійного розвитку у неформальній освіті, тренінги з громадянської освіти;

  • психосоціальний компонент – створення психологічно безпечного простору, в якому учасники можуть ділитися професійним досвідом та переживаннями, отримувати нові психологічні навички для роботи та самореалізації, зменшити рівень стресу й стати частиною теплої освітянської спільноти.

Хто може стати учасником? Усі вчителі (як жінки, так і чоловіки) закладів загальної середньої освіти м. Харкова та області. Місце проведення: офлайн, м. Харків (локація у центрі міста, приміщення може використовуватись як укриття; точна адреса буде повідомлена учасникам)

26 квітня 2024 р. о 16:00 відбуждеться тренінг за темою «Canva для роботи та кар’єрного зростання».

На тренінгу ви дізнаєтесь:

що може Canva? Як її використовувати під час уроків вчителю та учням?

чим цей сервіс допомагає в кар’єрному зростанні?

Реєстрація на тренінг за посиланням : https://cutt.ly/Ww75DtU7.

Після проходження тренінгів учасникам видаються електронні сертифікати.

Також просимо долучатися до телеграм-каналу з можливостями тренінгів для освітян, на яких публікується актуальна інформація: https://t.me/+vyCYqHiCkf9iY2Uy.