Обласна онлайн-виставка дитячих малюнків і плакатів «Тіні незабутого Чорнобиля».

  З 25 по 27 квітня 2024 року з нагоди з 38-х роковин Чорнобильської катастрофи, з метою формування у дітей та молоді громадянської позиції, підвищення значущості ідеї екологічної безпеки України, вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу Чорнобильської атомної електростанції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків,  які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС у Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» функціонує обласна онлайн-виставка дитячих малюнків і плакатів «Тіні незабутого Чорнобиля». У заході беруть участь 460 учнів та вихованців із закладів освіти з 7 районів Харківської області та міста Харкова.
Учасники надіслали на виставку світлини своїх малюнків, у яких відобразили різні аспекти Чорнобильської катастрофи та її наслідків. Ця виставка є важливим кроком у збереженні пам’яті про Чорнобильську катастрофу, нагадування про небезпеку використання атомної енергетики, про наслідки, які ця катастрофа принесла довкіллю та людям.

#обласнавиставкамалюнківтінінезабутогоЧорнобиляПалац2024

Роботи учасників за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1xx3JW7adv007TYVXMAOrSQbU8gC1rKIpu5a_lupuUakKB7SB_fo9yA5ycPfQoqU3QcUj6plv?usp=sharing