Відбувся навчально-методичний семінар для керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти територіальних громад Харківської області

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Харківської області на 2022 рік 22 лютого 2022 року на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (м. Харків, вул. Пушкінська, 24) відбувся навчально-методичний семінар для керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти територіальних громад Харківської області, де у 2022 році відбудуться показові Дні цивільного захисту та Тижні безпеки дитини.

Під час заходу були розглянуті наступні питання:

  1. Про стан цивільного захисту у сфері освіти області.
  2. Забезпечення виконання закладами освіти вимог основних нормативних документів із питань цивільного захисту щодо навчання учасників освітнього процесу діям у надзвичайних ситуаціях.
  3. Дотримання правил пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти як складової безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу. Порядок дій у разі пожежі.
  4. Заходи практичної підготовки керівного складу, фахівців закладів загальної середньої та дошкільної освіти до проведення показових Днів цивільного захисту й Тижнів безпеки дитини.
  5. Показові заходи з питань цивільного захисту – платформа для формування безпекових компетентностей учасників освітнього процесу.

Талон_евакуац

Рачков_С.М.

Презентация_Ден__ЦЗ

Остапенко_А.С._22.02.22

Календар_керiвника

Документи_щодо_пiготовки_ТБД_у_ЗДО

Дорожко_С.В._22.02.2022

Документи_щодо_пiготовки_ДЦЗ_у_ЗЗСО Документи_на_тренування_з_вiдпрацювання_дiй_на_випадок_пожеж

Горпинченко_В.М.

Вербенко_С.б.._Взаeмодiя_рiзних_стейкхолдерiв